Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy a webshopunkba 2024.12.20-t követően beérkező megrendelések feldolgozását csak 2025.01.06.-án fogjuk megkezdeni.
Megértésüket köszönjük. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk! A ZSIRÁF Építőanyagok csapata
Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy a webshopunkba 2024.12.20-t követően beérkező megrendelések feldolgozását csak 2025.01.06.-án fogjuk megkezdeni.
Megértésüket köszönjük. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk! A ZSIRÁF Építőanyagok csapata
STANDARD kül- és beltéri glett 0-10 mm rétegvastagságig
0-10 mm vastagságig alkalmazható ásványianyag alapú fehér falsimító szárazhabarcs, fagyálló kültéri, és beltéri kézi felhasználásra.
Gyárilag készre kevert, mészkőliszt alapú.
Alkalmazás:
Kiválóan alkalmazható betonfalak illetve cement kötőanyagú vakolt felületek glettelésére. A beton vagy vakolattal ellátott alapfelületnek minimum 14 naposnak kell lennie. Nedvességtartalma 3-4 m%, szilárdsága legalább Hvh 10-es minőségnek megfelelő legyen. Erősen nedvszívó aljzatok esetén mélyalapozó használata szükséges. Alkalmazásával sima, fehér és repedésmentes felületet érhetünk el.
Felhasználás:
A megmunkálandó felületről laza, porló részeket, port, szennyeződést távolítsuk el, és a felületet enyhén nedvesítsük be. Tegyünk kb. 8,5 liter szobahőmérsékletű vizet egy tiszta edénybe, és lassan szórjuk bele a 25 kg glettet (1 kg gletthez kb. 3,5 dl víz szükséges). Rövid beszívódási idő után keverőszárral csomómentes péppé keverjük össze a masszát. Kisebb mennyiségű felhasználás esetén az előzőekben leírt szárazanyag/víz keverési arány megtartása mellett a keverést végezhetjük vakolókanállal vagy spatulyázóval is. Durva felületi egyenetlenségek és repedések esetén az első ütemben a nagyobb hibákat javítsuk ki, majd a második ütemben tegyük a felületet egyenletessé. Felhasználása +5°C alatti hőmérséklet esetén nem javasolt. Takarással védeni kell a felületet a közvetlen napsugárzástól és az erős széltől. A felhasználás során gondoljunk az éjszakai fagyokra is. A már kötésben lévő anyagot sem hígítani, sem egy új keveréshez felhasználni nem szabad. Idegen anyag hozzáadása nem javasolt.
Műszaki adatok:
Anyagszükséglet: kb. 1,2 kg/m2/mm
Rétegvastagság: 0-10 mm egy rétegben
Keverési arány: 3,5 dl víz/1 kg
Bedolgozhatóság: 100-120 perc
Tárolás: Fedett, száraz helyen, bontatlan zsákban kb. 12 hónapig
STANDARD kül- és beltéri glett 0-10 mm rétegvastagságig
0-10 mm vastagságig alkalmazható ásványianyag alapú fehér falsimító szárazhabarcs, fagyálló kültéri, és beltéri kézi felhasználásra.
Gyárilag készre kevert, mészkőliszt alapú.
Alkalmazás:
Kiválóan alkalmazható betonfalak illetve cement kötőanyagú vakolt felületek glettelésére. A beton vagy vakolattal ellátott alapfelületnek minimum 14 naposnak kell lennie. Nedvességtartalma 3-4 m%, szilárdsága legalább Hvh 10-es minőségnek megfelelő legyen. Erősen nedvszívó aljzatok esetén mélyalapozó használata szükséges. Alkalmazásával sima, fehér és repedésmentes felületet érhetünk el.
Felhasználás:
A megmunkálandó felületről laza, porló részeket, port, szennyeződést távolítsuk el, és a felületet enyhén nedvesítsük be. Tegyünk kb. 8,5 liter szobahőmérsékletű vizet egy tiszta edénybe, és lassan szórjuk bele a 25 kg glettet (1 kg gletthez kb. 3,5 dl víz szükséges). Rövid beszívódási idő után keverőszárral csomómentes péppé keverjük össze a masszát. Kisebb mennyiségű felhasználás esetén az előzőekben leírt szárazanyag/víz keverési arány megtartása mellett a keverést végezhetjük vakolókanállal vagy spatulyázóval is. Durva felületi egyenetlenségek és repedések esetén az első ütemben a nagyobb hibákat javítsuk ki, majd a második ütemben tegyük a felületet egyenletessé. Felhasználása +5°C alatti hőmérséklet esetén nem javasolt. Takarással védeni kell a felületet a közvetlen napsugárzástól és az erős széltől. A felhasználás során gondoljunk az éjszakai fagyokra is. A már kötésben lévő anyagot sem hígítani, sem egy új keveréshez felhasználni nem szabad. Idegen anyag hozzáadása nem javasolt.
Műszaki adatok:
Anyagszükséglet: kb. 1,2 kg/m2/mm
Rétegvastagság: 0-10 mm egy rétegben
Keverési arány: 3,5 dl víz/1 kg
Bedolgozhatóság: 100-120 perc
Tárolás: Fedett, száraz helyen, bontatlan zsákban kb. 12 hónapig